Welcome visitor you can log in or create an account

Medarbejdere

Her kan du møde vores engagerede medarbejdere. De har hver en masse erfaring bag sig og vi sørger hele tiden for, at der blevet deltaget løbende i specialkurser indenfor deres forskellige fagområder. De er gode rådgivere og leverer værdi for pengene.

Vi arbejder alle med høje krav til egen kvalitet: "Tingene skal være i orden", "vi kommer til tiden, ellers ringer vi" og "vi rydder op efter os" er tre vigtige mantraer, som alle skal leve op til. Service er den overordnede hjørnesten i firmaet.

  

Ulrik SkovUlrik Skov

Autoriseret VVS- og kloakmester

Ulrik Skov er ejer af Skov VVS og har startet virksomheden op i 2005. Ulrik brænder for det han laver og vil helst ikke kun sidde med papirarbejdet på kontoret. Derfor vil det også tit være Ulrik der banker på din dør. Han kommer ud til dig, når der skal rådgives og gives tilbud på et nyt projekt. 

 

Certifikatlinje US

 

 

  

 

Michael Risingbillede kommer

VVS - Montør

Michael er en af dem der har været i firmaet længst tid, han startede hos Skov VVS i Oktober 2012.

 

 

Certifikatlinje US

 

 

 

 

billede kommerRasmus Kristoffersen

VVS - Montør

December måned 2017 startede Rasmus hos os. Han er vores servicemand. Hvis der skal laves service på din varmepumpe eller gasfyr, er det Rasmus du møder. 

 

 Certifikatlinje US

 

 

 

 

Benjamin Broe Pedersenbillede kommer

Arbejdsmand

Benjamin er vores altmuligmand. Han var den første i Skov VVS foruden Ulrik. Han var væk i en kort periode, men kom heldigvis tilbage til os igen i september 2017. Benjamin er ikke bleg for at tage fat og varetage alle mulige forskellige arbejdsopgaver. Han er ekspert i opsætning af rottespærre.

 

Certifikatlinje US

 

 

 

 

billede kommerNicolaj Bernt Madsen

VVS Lærling

Nicolaj er vores voksenlærling som startede hos os i august 2018. Før det har han en masse spændene erfaring bag sig, han er uddannet landmand i 2006 og deruodver har han været "friluftslærer på Sønderborg Idrætshøjskole. Nicolaj er bestemt heller ikke bleg for at kaste sig ud i en ny arbejdsopgave og han står altid klar med en frisk kommentar.

Certifikatlinje US

 

 

 

 

Sussie Thoustrup Eriksenbillede kommer

Administration- og Marketingansvarlig

Sussie er den venlige stemme du møder når du ringer ind til Skov VVS. Hun kom til firmaet i 2018 og står for alt det administrative på kontoret og markedsføringen af Skov VVS