Welcome visitor you can log in or create an account

Offentlig

O Oure Gym

VVS- og kloakarbejde på højt niveau til det offentlige


Som offentlig myndighed, offentligt ejet organisation, friskole eller efterskole er det vigtigt med tillid, når I bestiller en VVS-opgave eller en kloakopgave. Skov VVS & Kloak har autorisationer på begge områder, og desuden er vore medarbejdere altid opdateret med den nyeste viden, højt specialiserede og erfarne.

Vi kommer til tiden, ellers ringer vi. Vi udfører kun kvalitetsarbejde med materialer af høj kvalitet. Og vi rydder altid efter os. Så er er i trygge hænder, når I lader os servicere eller reparere jeres VVS-installationer, rørsystemer, solfangeranlæg, gaskedler, jordvarmeanlæg, luftvarmeanlæg og kloaksystemer.

Et besøg af Skov VVS udmønter sig ofte i markante besparelser, da vi er højt specialiserede indenfor energioptimering og energibesparende løsninger. Jeres investering vil i mange tilfælde være betalt tilbage efter få år.

Ring trygt til Skov VVS på 63 23 00 78, hvis I ønsker et uforpligtende tilbud. Vi giver også meget gerne tilbud på servicekontrakter, så I får budgetsikkerhed samt sikker vedligeholdelse og kontrol med jeres VVS-, -kloak og vandinstallationer.