Welcome visitor you can log in or create an account

Serviceeftersyn for optimal drift

Serviceeftersyn i Svendborg på Sydfyn

Skov VVS i Svendborg på Sydfyn udfører vi eftersyn af gasfyr, varmepumper, pillefyr og genvex anlæg / ventilationsanlæg. Ved at få udført disse eftersyn sikrer du dig en optimal drift og en længere levetid på produktet. Så derfor er et eftersyn hurtig tjent ind igen.

Eftersyn / Service af gasfyr  

Med et jævnligt eftersyn af dit gasfyr er du altid garanteret at dit gasfyr er sikkerhedsmæssigt helt i top og at det køre driftsøkonomisk. Skov VVS som du finder på Tåsinge er specialiseret i at servicere alle typer gasfyr. Vi anbefaler at få udført dette eftersyn mindst hvert 2. år

Service af gasfyret omfatter nedenstående:

  • Rensning og kontrol af fyret
  • Vurdering af fyrets tilstand
  • Kontrol og evt. justering af varmestyringen
  • Regulering af gasfyret til optimal drift

Du kan altid være sikker på at få det bedste service af dit gasfyr her hos Skov VVS Aut. VVS Installatør Svendborg. Vi sender løbende vores medarbejdere på kursus, så de altid har den nyeste og mest optimale viden med sig når de kommer ud at besøger dig.

 

Eftersyn / Service af varmepumper

For at en varmepumpe skal kunne køre mest optimalt, bør du få udført en varmepumpe service mindst en gang om året. Ved Skov VVS er vi autoriseret i at foretage sådan et eftersyn og med en serviceaftale hos os sikrer du dig at din varmepumpe virker som den skal og forebygger fremtidige driftsproblemer.

Service af varmepumpen omfatter nedenstående:

  • Kontrol af varmepumpen
  • Rensning og kontrol af vitale dele
  • Måling af effektforbrug
  • Kontrol af styring

Det er et lovkrav at der udføre eftersyn på et køleanlæg med fyldning større end 1 kg. Kølemiddel hvert år. Eftersynet foretages for at kontrollere, om anlægget stadig er i overensstemmelse med gældende regler om konstruktion og indretning. Gennemgangen sker også for at sikre, at køleanlægget ikke udgør personfare ved utilsigtet brug. Der er kan læses mere på Arbejdstilsynets hjemmeside: https://arbejdstilsynet.dk/

Vi har installeret og monteret mange nye varmepumper i Svendborg, Tåsinge, Thurø og generelt på Sydfyn. Det er en rigtig fornuftig løsning med en varmepumpe, men et efterfølgende service af varmepumpen er mindst ligeså fornuftig.