Welcome visitor you can log in or create an account

Solceller

Solen_er_vores_strøm.png

En investering i solceller er samtidig også en investering i grøn energi og man skal ikke nærstudere solcellerne ret længe, før man finder frem til at fordelene er markant større i forhold til ulemperne. 

Solceller producerer strøm direkte fra solens lys og man kan både placere dem på en bygnings tag eller på stativ på jorden. 

 

Spar på El regningen

Et solcelleanlæg producere klimavenlig og gratis energi og er en god forretning for de fleste. Du får mulighed for at skabe en stor besparelse på din elregning.

Selvfølgelig skal projektet planlægges og udføres korrekt i forhold til placering og hældning for at få den mest optimale effekt ud af investeringen. Vælg et anlæg der passer dit forbrug og er du god til at bruge strømmen når den porduceres bliver din elregning betydlig mindre. Spar på elregningen

Levetiden på et anlæg er lang og vedligeholdelsen er mimnimal.

Selvfølgelig er det en god ide at efterse det med jævne mellemrum samt rengøre dem efter behov.

Solcelleanlæg med batterilager kan give yderligere besparelser på elregningen og gøre dig mere selvforsynende med strøm, hvor du ikke nødvendigvis behøver at bruge energien, samtidig med at den bliver produceret.

 

Tilbud på solceller

Bliver du mere nysgerrig på solceller og måske endda ønsker et godt tilbud på solceller, så kan du prøve vores prisberegner her