Welcome visitor you can log in or create an account

Montering af rottespærre

Undgå uventet besøg i hjemmet. Rotter kan forårsage store skader på jeres kloakker og hjem.

Rottespærre
En rottespærre kan være en god løsning for at undgå disse problemer.
 

Tilbud på rottespærre

Hos Skov VVS har vi en god fastpris på levering og montering af en rottespærre. Du kan få monteret en rottespærre 100/110 samt funktionsprøvet til

2.500 kr. inkl. moms*

*Der tages forbehold for prisstigninger, samt ikke synlige dæksler

Vi er autoriseret kloakmester og vi står ALTID klar til en snak om jeres kloakproblemer og behov

Undgå besøg af rotter

På grund af de klimaforandringer vi oplever i Danmark og problemer med de mange skybrud, kommer rotterne længere op i kloakken. Dermed har rotterne nemmere ved at komme ind i kloakledningen og videre og i dit hus. Få derfor monteret en rottespærre for at undgå dette, de kan forårsage store skader der hurtigt løber op hvis de først kommer ind.

 Skov VVS billeder til hjemmeside

Når det bliver koldere udenfor søger rotterne mere desperate efter varme og mad. Om sommeren lever de fleste rotter fint og mere eller mindre ubemærket udenfor. Lige så snart frosten trænger sig på, leder de straks efter lune gemmesteder. De tjekker om der skulle være huller i rørene og kan gnave sig ind under håndvasken. Dette er mere almindelig end at de kigger op af toilet.

 

Montering af rottespærre

Synes du heller ikke det er hyggeligt at få besøg af rotter. Så sørg for at holde din kloak tæt, så du ikke får uventet besøg. Vi har her hos Skov VVS certifikat på montering af en rottespærre. Rottespærring er en effektiv måde til at holde rotterne ud af huset. Vi har monteret mange rottespærre rundt om på Tåsinge og generelt Svendborg området.

En rottespærre forhindrer rotterne i at trænge ind på din grund gennem kloaksystemet og endvidere de gode ynglesteder som findes her. Udelukker du dem fra din kloak vil de helt automatisk søge hen hvor forholdene er mere gunstige. Med en rottespærre er du med til at gøre lokalområdet mindre attraktivt. 

Rottespærren er lavet af rustfrit stål, som er et af de få materialer som rotten ikke kan gnave sig igennem og derfor evner sig perfekt til dette formål. Der er to spjæld som blokere for rottens adgang, som er umulig for rotten at skubbe op. Forsøger den alligevel at presse sig under, er der takker som kan forhindre dette. Rottespærren blokere for rottens indgang, men selvfølgelig ikke for spildevandets vej ud.

TX11 Universal Ø110 spærre m rotte

Rottespærren placeres nemt i kloaksystemet og blokere for rottens adgang til kloakrørene og sikrer dig en yderst modstandsdygtig forebyggelse mod rotter i 24 timer.

Modellen som vi benytter hedder TX11 og er opfundet og patenteret af Nordisk Innnovation, som er de førende leverandør af rottespærrer i Danmark.