Welcome visitor you can log in or create an account

ve logo primaer medium ve logo varmepumper medium

Om Skov VVS

SKOV VVS PROFIL 965 375px

Skov VVS - kvalitet og punktlighed

Skov VVS - Aut. VVS og - kloakmester blev grundlagt 1. maj 2005 af autoriseret VVS- og kloakmester Ulrik Skov. Virksomheden er personligt ejet. Den har hjemme på Tåsinge ved Svendborg, som også ligger tæt på både Fåborg Midtfyn, Langeland. Skov VVS Svendborg dækker hele Sydfyn. Virksomheden beskæftiger 4 svende og 1 lærling, der er nøje udvalgt efter kvalifikationer og erfaringer.
Skov VVS er medlem af Arbejdsgiverne, Danske Kloakmestre og derudover er vi også tilknyttet det grønne, sydfynske netværksinitiativ GO2Green. Du kan læse mere om hvad GO2Green står for her.

Skov VVS arbejder med høje krav til egen kvalitet: "Tingene skal være i orden", "vi kommer til tiden, ellers ringer vi" og "vi rydder op efter os" er tre vigtige mantraer, som alle svende skal leve op til. Service er den overordnede hjørnesten i firmaet.

De høje kvalitetskrav går igen i valget af materialer og måder at udføre arbejdet på. Takket være et godt indkøbssamarbejde med andre aktører i branchen kan Skov VVS dog levere kvalitetsprodukter til fornuftige priser.

Virksomheden har et bredt virkefelt. Både private, virksomheder og offentlige institutioner har fokus på energibesparelser. En stor del opgaver, vi udfører, handler derfor om hjælpe kunderne med energibesparelser og energioptimering. Det kan være udskiftning af en slidt og uøkonomisk gaskedel, etablering af jordvarmeanlæg, etablering af luftvarmevekslere eller opsætning af vandbårne solfangere - for at nævne nogle af mulighederne.

Af andre arbejdsområder kan nævnes blik- og rørarbejde, eftersyn af installationer, opsætning og indkøring af træpillefyr, opsætning af badeværelsesinstallationer, gulvvarme, vandhaner med kogende vand, stikledninger, dykpumper, målerbrønde, vandpumper, omfængsdræn, kalkspaltere og meget mere.

Tag et kik rundt på hjemmesiden og kontakt os, hvis I ønsker at få et tilbud på en opgave!

 

Loading