Welcome visitor you can log in or create an account

Nyheder

Den søde juletid venter lige om hjørnet

Inden vi får set os om er det 1. December og kalenderlyset skal brænde sit første tal ned. Mange er allerede i fuld gang med at pynte op i huset med nisser og lysebelysninger. Udenfor begynder husene også at lyse op i mørket med lyskæder og glimtende rensdyr.

Læs mere …

Problemer med lugtgener i huset

Tilstoppede afløb, toiletter og vaske kan give nogen rigtig ubehageligt lugtgener i hele huset - dette får hurtig en til at reagere med det samme. Læs her, hvad du selv kan gøre for at undgå problemer med tilstoppede afløb og de ubehagelig lugte i hele boligen, samt hvad du bør overlade til de professionelle.

Læs mere …

RengøringsFRI weekend

RengøringsFRI weekend = Mere familieTID 👨‍👩‍👧‍👦 Bruger du også utrolig meget tid på rengøring i hjemmet? En tid du hellere ville bruge på familien eller dig selv. Så er et blødgøringsanlæg lige noget for dig.

Læs mere …

?‍? ER DU VORES NYE VVS-LÆRLING ?‍?

Vi står og mangler en til vores Team her i Skov VVS. Arbejdet som vvs'er byder på mange spændende udfordringer, en varieret hverdag og en masse søde kunder ?

Læs mere …

⛄️⛄️ Klar til vinter ⛄️⛄️

Vi nyder det sidste af sensommeren, men har du gjort dig klar til vinter?  ⛄️   

Det er meget nemt at glemme alt om vinterkulden, når solen skinner og temperaturen viser +20 grader udenfor. Det er dog et rigtig godt tidspunkt at forberede sig til vinterens komme og få tjekket at gasfyret og varmepumpen fungerer optimalt. Dette er rareste at få gjort henover sommeren, hvor det ikke er nødvendig med opvarmning af huset samtidig

Det kan også være tid til at overveje om det gamle gasfyr skal skiftes ud eller om det stadig kører optimalt . Et gasfyr der kører optimalt og effektivt gavner både trivsel i hjemmet og bestemt også økonomien. Fungerer gasfyret ikke optimalt, bruges der lang tid på at få hjemmet opvarmet - Dette vil hurtigt kunne mærkes på temperaturen og varmeregningen. Det bliver hurtig DYRT!

Læs mere …