Welcome visitor you can log in or create an account

ve logo primaer medium ve logo varmepumper medium

Nyheder

Vi er VE-Godkendt

Du bør altid vælge en VE-godkendt installatør til at tage med på råd. Hvorfor? Læs videre herunder.

Læs mere …

Den søde juletid

Inden vi får set os om er det 1. December og kalenderlyset skal brænde sit første tal ned. Mange er allerede i fuld gang med at pynte op i huset med nisser og lysebelysninger. Udenfor begynder husene også at lyse op i mørket med lyskæder og glimtende rensdyr.

Læs mere …

Problemer med lugtgener

Tilstoppede afløb, toiletter og vaske kan give nogen rigtig ubehageligt lugtgener i hele huset - dette får hurtig en til at reagere med det samme.

Læs mere …

RengøringsFRI weekend

RengøringsFRI weekend = Mere familieTID 👨‍👩‍👧‍👦 Bruger du også utrolig meget tid på rengøring i hjemmet? En tid du hellere ville bruge på familien eller dig selv. Så er et blødgøringsanlæg lige noget for dig.

Læs mere …

ER DU VORES NYE VVS-LÆRLING?

Vi står og mangler en til vores Team her i Skov VVS. Arbejdet som vvs'er byder på mange spændende udfordringer, en varieret hverdag og en masse søde kunder ?

Læs mere …

⛄️⛄️ Klar til vinter ⛄️⛄️

Vi nyder det sidste af sensommeren, men har du gjort dig klar til vinter?  ⛄️   

Læs mere …

God Sommer

Sommeren er over os og lige om hjørnet venter sommerferien  

Du er sikkert allerede i fuld gang med at overveje hvad du skal have pakket og med på ferien og det sidste du har i tankerne, er dit hus. Du har sikkert allerede lukket ned for dine radiatorer i huset, men der er flere penge at hente på varmeregningen her henover sommeren.

Læs mere …

Vandets Dag 2018

Fredag den 22. marts 2019 er det Vandets Dag. Det er en officiel FN-temadag som afholdes hvert år, hvor der overalt i verden bliver sat fokus på vand, nærmere drikkevandet. I Danmark tager mange det nærmest for givet at når vi åbner for vandhanen kommer der frisk rent vand ud, lige til at drikke. 

Læs mere …

Der er forår i luften

Er dit somemrhus klar til forår og sommer

Der er forår i luften ? og det betyder der helt sikkert sidder en masse sommerhusejere og glæder sig til at kunne komme ud i  deres sommerhus igen.

Læs mere …

Nye armaturer i huset

SKIFT ARMATURER I HUSET OG SPAR PENGE 

Går du med tanker om at skifte dine vandhaner ud i huset? Er de blevet lidt slidte og kedelige at se på? Eller trænger du bare til noget nyt og lækkert at se på.

Læs mere …

Vinterferie - WuHuuu

Spar penge mens du er på vinterferie

Skru ned for varmen i dit hus, mens du er afsted. Det er nemme penge at spare og du kan med god samvittighed bruge lidt ekstra på ferien.

Læs mere …

Håndværkerfradrag 2018

HUSK AT BETALE INDEN 1. MARTS

Har du haft en håndværker forbi her i løbet af 2018? Så har du måske penge tilgode hos Skat. Har du regningerne liggende du endnu ikke har betalt, så SKYND dig at få dem betalt!! Arbejde der er udført i 2018, skal nemlig betales senest 1. marts, hvis du vil have dine penge tilbage til April. Du skal selvfølgelig også lige huske at indberette dem på skat.dk

Læs mere …

Optimal varme fra dine radiatorer

GIVER DINE RADIATORER OPTIMAL VARME?

Vi har rigtig fået gang i varmen indenfor og især med denne kraftige blæst vi har haft over den sidste stykke tid. Radiatorerne buldrer afsted og vi nyder varmen.

Læs mere