Welcome visitor you can log in or create an account

Nyheder fra Skov VVS

Anvend regnvandet lokal på egen grund

Det regner og regner - Generelt regner det mere og kraftigere i Danmark end før. Derfor skal der findes smartere og miljøvenlige måder at håndtere den store mængde regnvand på.

Læs mere …

Få tjekket om din tagrende er utæt?

Langt om længe er de store regnmasser stilnet lidt af og vi ser mere og mere til det skønne forårsvejr og tørvejr, så skynd dig at reparere din utætte tagrende

Læs mere …

Varmepumpepuljen åbner igen

Drømmer du om at kunne varme dit hus op på en billigere og mere klimavenlig måde? Så skal du holde øje her i foråret 🌱

Læs mere …

Fjern overgange fra vandhane

Vejrudsigten lover køligere vejr og inden længe kommer den første frost, så skynd dig at få skruet alle overgange af din udendørshane

Læs mere …

Ingen varme på radiatoren?

Kan du ikke få ordentlig varme på radiatoren? 🥶
Efteråret er rigtig begyndt at komme frem med blæst, regn og køligere temperatur 🍂 

Læs mere …

STANDS dit løbende toilet

Der er desværre rigtig mange toiletter der løber uden at man opdager det og som umiddelbart kan være svært at se eller høre. 

Læs mere …

Høje elpriser har ændret os

Energikrisen har fået os til at ændre vaner for hvornår vi starter for opvaskemaskinen og vaskemaskinen. Faktisk er det 2 ud 3 der har ændret sig.

Læs mere …

Vandsparende brusesystem💦

Er din bruser slidt og trænger du til lidt ekstra luksus på badværelset, hvor du stadig kan spare lidt på vandet? 💦🚿

Læs mere …

Tænd langsomt op for varmen

Det er blevet koldt nu ❄️ og vi begynder så småt at tænde varmen i huset igen. Et godt SPARE TIP i disse specielle tider er: Tænd langsomt op for varmen.

Læs mere …

Indretning af badeværelse

Vi bruger hver dag en masse ting på badeværelset; Sæbe, tandpasta, shampoo, barbergrej osv. Disse ting er rare at få i system, så det ikke kommer til at lave kaos på bordet ved siden af vasken. 

Nem rengøring af toilet

Kender du den der irriterende kant på toilettet, som ikke er til at gøre ordentlig rent? Så er du havnet det helt rigtige sted.
 

Læs mere …

Vi er VE-Godkendt

Du bør altid vælge en VE-godkendt installatør til at tage med på råd. Hvorfor? Læs videre herunder.

Læs mere …

Den søde juletid nærmer sig

Inden vi får set os om er det 1. December og kalenderlyset skal brænde sit første tal ned. 

Læs mere …

Problemer med lugtgener

Tilstoppede afløb, toiletter og vaske kan give nogen rigtig ubehageligt lugtgener i hele huset - dette får hurtig en til at reagere med det samme.

Læs mere …

RengøringsFRI weekend

RengøringsFRI weekend = Mere familieTID 👨‍👩‍👧‍👦 Bruger du også utrolig meget tid på rengøring i hjemmet? En tid du hellere ville bruge på familien eller dig selv. Så er et blødgøringsanlæg lige noget for dig.

Læs mere …

ER DU VORES NYE VVS-LÆRLING?

Vi står og mangler en til vores Team her i Skov VVS. Arbejdet som vvs'er byder på mange spændende udfordringer, en varieret hverdag og en masse søde kunder ?

Læs mere …

⛄️⛄️ Klar til vinter ⛄️⛄️

Vi nyder det sidste af sensommeren, men har du gjort dig klar til vinter?  ⛄️   

Læs mere …

God Sommer

Sommeren er over os og lige om hjørnet venter sommerferien  

Du er sikkert allerede i fuld gang med at overveje hvad du skal have pakket og med på ferien og det sidste du har i tankerne, er dit hus. Du har sikkert allerede lukket ned for dine radiatorer i huset, men der er flere penge at hente på varmeregningen her henover sommeren.

Læs mere …

Vandets Dag 2019

Fredag den 22. marts 2019 er det Vandets Dag. Det er en officiel FN-temadag som afholdes hvert år, hvor der overalt i verden bliver sat fokus på vand, nærmere drikkevandet. I Danmark tager mange det nærmest for givet at når vi åbner for vandhanen kommer der frisk rent vand ud, lige til at drikke. 

Læs mere …

Der er forår i luften

Er dit somemrhus klar til forår og sommer

Der er forår i luften ? og det betyder der helt sikkert sidder en masse sommerhusejere og glæder sig til at kunne komme ud i  deres sommerhus igen.

Læs mere …

Nye armaturer i huset

SKIFT ARMATURER I HUSET OG SPAR PENGE 

Går du med tanker om at skifte dine vandhaner ud i huset? Er de blevet lidt slidte og kedelige at se på? Eller trænger du bare til noget nyt og lækkert at se på.

Læs mere …

Vinterferie - WuHuuu

Spar penge mens du er på vinterferie

Skru ned for varmen i dit hus, mens du er afsted. Det er nemme penge at spare og du kan med god samvittighed bruge lidt ekstra på ferien.

Læs mere …

Håndværkerfradrag 2018

HUSK AT BETALE INDEN 1. MARTS

Har du haft en håndværker forbi her i løbet af 2018? Så har du måske penge tilgode hos Skat. Har du regningerne liggende du endnu ikke har betalt, så SKYND dig at få dem betalt!! Arbejde der er udført i 2018, skal nemlig betales senest 1. marts, hvis du vil have dine penge tilbage til April. Du skal selvfølgelig også lige huske at indberette dem på skat.dk

Læs mere …

Optimal varme fra dine radiatorer

GIVER DINE RADIATORER OPTIMAL VARME?

Vi har rigtig fået gang i varmen indenfor og især med denne kraftige blæst vi har haft over den sidste stykke tid. Radiatorerne buldrer afsted og vi nyder varmen.

Læs mere