Welcome visitor you can log in or create an account

Nyheder

RengøringsFRI weekend

RengøringsFRI weekend = Mere familieTID 👨‍👩‍👧‍👦 Bruger du også utrolig meget tid på rengøring i hjemmet? En tid du hellere ville bruge på familien eller dig selv. Så er et blødgøringsanlæg lige noget for dig.

Læs mere …

?‍? ER DU VORES NYE VVS-LÆRLING ?‍?

Vi står og mangler en til vores Team her i Skov VVS. Arbejdet som vvs'er byder på mange spændende udfordringer, en varieret hverdag og en masse søde kunder ?

Læs mere …

⛄️⛄️ Klar til vinter ⛄️⛄️

Vi nyder det sidste af sensommeren, men har du gjort dig klar til vinter?  ⛄️   

Det er meget nemt at glemme alt om vinterkulden, når solen skinner og temperaturen viser +20 grader udenfor. Det er dog et rigtig godt tidspunkt at forberede sig til vinterens komme og få tjekket at gasfyret og varmepumpen fungerer optimalt. Dette er rareste at få gjort henover sommeren, hvor det ikke er nødvendig med opvarmning af huset samtidig

Det kan også være tid til at overveje om det gamle gasfyr skal skiftes ud eller om det stadig kører optimalt . Et gasfyr der kører optimalt og effektivt gavner både trivsel i hjemmet og bestemt også økonomien. Fungerer gasfyret ikke optimalt, bruges der lang tid på at få hjemmet opvarmet - Dette vil hurtigt kunne mærkes på temperaturen og varmeregningen. Det bliver hurtig DYRT!

Læs mere …

God Sommer

Sommeren er over os og lige om hjørnet venter sommerferien  

Du er sikkert allerede i fuld gang med at overveje hvad du skal have pakket og med på ferien og det sidste du har i tankerne, er dit hus. Du har sikkert allerede lukket ned for dine radiatorer i huset, men der er flere penge at hente på varmeregningen her henover sommeren.

Cirkulationspumpen står stadig og pumper varmt vand rundt i systemet. For at opnå lidt ekstra besparelse, skal du derfor slukke for din cirkulationspumpe, ikke alle anlæg er dog opbygget ens, så vi anbefaler dig at kontakte os hvis du er i tvivl. 

Læs mere …

Vandets Dag 2018

Fredag den 22. marts 2019 er det Vandets Dag. Det er en officiel FN-temadag som afholdes hvert år, hvor der overalt i verden bliver sat fokus på vand, nærmere drikkevandet. I Danmark tager mange det nærmest for givet at når vi åbner for vandhanen kommer der frisk rent vand ud, lige til at drikke. Vi skal vide vi er heldige at bo i et land med adgang til rent og sundt drikkevand overalt. Som ovenikøbet er af høj kvalitet.

På verdensplan lever der desværre millioner af mennesker der ikke har adgang til rent vand. 

Læs mere …