Welcome visitor you can log in or create an account

Nyheder

Nye armaturer i huset

SKIFT ARMATURER I HUSET OG SPAR PENGE 

Går du med tanker om at skifte dine vandhaner ud i huset? Er de blevet lidt slidte og kedelige at se på? Eller trænger du bare til noget nyt og lækkert at se på.

Ved at tage et kig på huset vandhaner, er der ofte muligheder for at hente store besparelser hjem. Har du armaturer med to-greb kan de med stor forskel skiftes ud med et-grebsarmaturer. 

Læs mere …

Vinterferie - WuHuuu

Spar penge mens du er på vinterferie

Skru ned for varmen i dit hus, mens du er afsted. Det er nemme penge at spare og du kan med god samvittighed bruge lidt ekstra på ferien.

Uge 7 nærmere sig med hastige skridt og er ugen hvor rigtig mange drager afsted på ferie med hele familien. Men inden du pakker bilen og kører afsted på vinterferie, skulle du tage og skrue ned for varmen i din bolig. Du skal dog ikke lukke helt ned.

Læs mere …

Håndværkerfradrag 2018

HUSK AT BETALE INDEN 1. MARTS

Har du haft en håndværker forbi her i løbet af 2018? Så har du måske penge tilgode hos Skat. Har du regningerne liggende du endnu ikke har betalt, så SKYND dig at få dem betalt!! Arbejde der er udført i 2018, skal nemlig betales senest 1. marts, hvis du vil have dine penge tilbage til April. Du skal selvfølgelig også lige huske at indberette dem på skat.dk

Læs mere …

Optimal varme fra dine radiatorer

🔥 GIVER DINE RADIATORER OPTIMAL VARME? 🔥

Vi har rigtig fået gang i varmen indenfor og især med denne kraftige blæst vi har haft over den sidste stykke tid. Radiatorerne buldrer afsted og vi nyder varmen.

For at få den bedste udnyttelse af varmen skal du mærke efter på dine radiatorer. For at de kører mest optimalt og udnytter varmen ordentligt skal de være lunkne eller helt kolde for neden. Hvis du står i det tilfælde at der er varmt, så udnytter de ikke varmen ordentlig og de burde efterses.

Læs mere