Welcome visitor you can log in or create an account

Optimal varme fra dine radiatorer

GIVER DINE RADIATORER OPTIMAL VARME?

Vi har rigtig fået gang i varmen indenfor og især med denne kraftige blæst vi har haft over den sidste stykke tid. Radiatorerne buldrer afsted og vi nyder varmen.

For at få den bedste udnyttelse af varmen skal du mærke efter på dine radiatorer. For at de kører mest optimalt og udnytter varmen ordentligt skal de være lunkne eller helt kolde for neden. Hvis du står i det tilfælde at der er varmt, så udnytter de ikke varmen ordentlig og de burde efterses.

Du skal også altid være opmærksom på om der kommer lyde fra dine radiatorer. Hvis de står og klukker eller risler, er der stor sandsynlighed for at der er kommet luft i systemet. Står du i den situation at din radiator slet ikke vil varme, er der typisk 3 ting, du kan gøre. Det er 3 ting du selv kan gøre, men er du ikke tryg ved det eller bare ikke har lyst til at kaste dig ud i det selv, kommer vi gerne forbi og hjælper.

De hyppigste årsager til at din radiator ikke vil varme og forbliver kold er oftest en af disse ting:

  1. Ventilnålen sidder fast.
  2. Pakdåsen er for gammel.
  3. Der er for meget luft i radiatoren. 

Du kan læse meget mere her, hvad du selv kan gøre

Hvis du er i tvivl er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte for et godt råd eller hvis du har brug for yderligere hjælp til radiatoren.