Welcome visitor you can log in or create an account

Varmepumper - En fornuftig opvarmning af din bolig

Varmepumpe SkovVVS Svendborg

Skov VVS leverer, installerer og monterer varmepumper på hele Sydfyn. Skov VVS Tåsinge ved Svendborg har mange års erfaring indenfor installation af varmepumper. Fælles for alle varmepumper er at de omdanner varmen fra naturen til varme i dit hus.

Vi har installeret og monteret mange varmepumper lokalt på Sydfyn og Faaborg Midtfyn, bl.a. Svendborg, Ringe, Vester Skerninge, Årslev, Gudbjerg, Gudme og på Tåsinge.

I et klima som det danske er opvarmning af boligen, sommerhuset eller udhuse med indlagt vand en nødvendighed, dels for indeklimaets skyld, dels for at undgå kostbare frostprængninger. Men det er ikke ligegyldigt, hvordan man gør det. 

Du er altid velkomen til at kontakte os for et godt tilbud på en varmepumpe eller bare et godt råd.

 

Luft til vand varmepumper

Står du med tankerne om at udskifte oliefyret med en varmepumpe, er du kommet det helt rigtige sted hen. Her sparer du ikke kun mange penge på din varmeregning, du får også en VVS installatør fra Svendborg der er eksperten indenfor VVS.

En luft til vand varmepumpe nedsætter din varmeregning med op til 50%, da den leverer 3,5 – 5 gange så meget energi som den forbruger. En varmepumpe er en af de mest grønne og energivenlige løsninger du kan vælge.

 

 

Jordvarme - den bedste løsning

Her ved Skov VVS Svendborg kan vi klart anbefale Jordvarme. Det er den mest effektive varmepumpe man kan få og da slangerne bliver gravet ned i jorden, vil det være meget støjsvagt.

Har man en stor græsplæne eller et stort grønt område ved sit hus eller fritidslandbrug, kan jordvarme være en interessant mulighed. Nedlægningen af slangerne i græsplænen foregår i dag hurtigt og skånsomt, og besparelserne kan være meget store, især i kombination med solceller. Investeringen er ofte hurtigere tilbagebetalt, end du tror. Herefter er den årlige besparelse, som i flere tilfælde godt kan være femcifret, lige ned i lommen.

 

Varmepumpe med luft til luft varme

I et sommerhus vil en varmepumpe med luft-til-luft-varme være en oplagt mulighed. Et sådant anlæg kan også fungere som airconditionanlæg på varme dage. Det kan holde huset frostfrit om vinteren med et ganske beskedent strømforbrug, og så har den slags anlæg den moderne finesse, at man kan styre dem med mobiltelefonen. Så er man på vej til sommerhuset på Tåsinge, Thurø eller Sydfyn kan man nemt sørge for det er varmt eller nedkølet, når man ankommer.

Vi er også leveringdygtige i deciderede airconditionanlæg, for eksempel til et varmt hjemmekontor.

 

Service af varmepumpe

Efter installation af en varmepumpe, er det vigtigt der foretages et eftersyn af varmepumpen hver år. Udover at det er et lov krav, er eftersynet også for at kontrollere at anlægget stadig kører mest muligt dristsikkert og økonomisk. Vores medarbejdere her ved Skov VVS Tåsinge er altid opdateret med den nyeste og bedste viden indenfor servise af varmpumper, så du kan føle dig i trygge hænder hos os.

Du kan læse mere om service af varmepumper her.