Welcome visitor you can log in or create an account

Service af gasfyr

Serviceeftersyn i Svendborg på Sydfyn

Få udført service på dit gasfyr

Dit gasfyr er i gang hele døgnet, og det slider på fyrets dele. Manglende vedligeholdelse kan føre til pludselige nedbrud, dyre reparationer eller i værste fald kulilte udslip. Med et jævnligt eftersyn af dit gasfyr er du altid garanteret at dit gasfyr er sikkerhedsmæssigt helt i top og at det køre driftsøkonomisk. Skov VVS som du finder på Tåsinge er specialiseret i at servicere alle typer gasfyr. Vi anbefaler at få udført dette eftersyn mindst hvert 2. år.

Service af gasfyret omfatter nedenstående:

  • Rensning og kontrol af fyret
  • Vurdering af fyrets tilstand
  • Kontrol og evt. justering af varmestyringen
  • Regulering af gasfyret til optimal drift

Du kan altid være sikker på at få det bedste service af dit gasfyr her hos Skov VVS Aut. VVS Installatør Svendborg. Vi sender løbende vores medarbejdere på kursus, så de altid har den nyeste og mest optimale viden med sig når de kommer ud at besøger dig.

Regler vedr. service af gasfyr

Mange gasfyrsejere kender ikke anbefalingerne for eftersyn af gasfyr. Flere er usikker på reglerne og spørger ind til dem, derfor kan du læse nærmere om dette her.

Hvis du har et gasfyr, kan du se reglerne for eftersyn i Bekendtgørelse om sikkerhed for gasinstallationer

Hvor ofte dit gasfyr skal efterses, afhænger af fyrets fabrikat, størrelse og type, jf. bekendtgørelsen §§ 144-148.

For langt de fleste gasfyr, som er installeret i private hjem, betyder det, at gasfyret skal efterses efter fabrikantens anvisninger, jf. § 144. Det vil typisk være hvert 2. år, hvis du har et kondenserende gasfyr, og hvert 3. år hvis du har et ikke-kondenserende gasfyr. Er dit gasfyr med åben forbrænding, skal det dog som minimum altid have udført service hvert 2. år, jf. § 145.