Welcome visitor you can log in or create an account

Vinterferie - WuHuuu

Spar penge mens du er på vinterferie

Skru ned for varmen i dit hus, mens du er afsted. Det er nemme penge at spare og du kan med god samvittighed bruge lidt ekstra på ferien.

Uge 7 nærmere sig med hastige skridt og er ugen hvor rigtig mange drager afsted på ferie med hele familien. Men inden du pakker bilen og kører afsted på vinterferie, skulle du tage og skrue ned for varmen i din bolig. Du skal dog ikke lukke helt ned.

Det giver god mening, jo længere du skruer ned for varmen, jo flere penge sparer du på varmebudgettet, men det er ingen god idé at slukke helt. Indstil i stedet temperaturen på 17 grader i setdet for den normalt anbefalede temperatur på 21 grader. Ved at stille den på 17 grader, undgår at der dannes fugt i huset og kondens på vinduerne. Når du kommer hjem kræver det heller ikke helt så meget at varme din bolig op igen.

Udover at kunne spare lidt penge når du er væk fra huset, vil du også kunne spare klimaet for et unødvendigt CO2 udslip. Hvis alle danskere der tager afsted på ferie skruer ned for temperaturen i huset, så begynder det netop at have en stor effekt for det fælles CO2 regnskab og derved være god gavn for klimaet.

En skal være den første til at gøre det – hvorfor ikke dig. Så kan du nyde et par ekstra Weissbier på ferien :-)