Welcome visitor you can log in or create an account

Der er forår i luften

Er dit somemrhus klar til forår og sommer

Der er forår i luften ? og det betyder der helt sikkert sidder en masse sommerhusejere og glæder sig til at kunne komme ud i  deres sommerhus igen.

PAS PÅ!!!!! Du skal lige huske på at et hus der måske har stået stille de sidste mange måneder, skal igang igen stille og roligt. Det kan hurtigt blive meget dyrt og ubehageligt at få lukket et sommerhus op til frostsprængte vandrør og vandhaner.

Selvom man glæder sig og hurtigst muligt bare vil ud at nyde sit sommerhus igen, skal man lige slå koldt vand i blodet. Når et sommerhus skal åbnes igen til en ny sæson, er der mange ting man skal huske at gøre. Så vil du slippe for ubehagelige overraskelser resten af sommeren. Der er meget der kan ske med et hus, der har stået mere eller mindre uden opsyn gennem vinteren. Måske har man netop slået varme og endda el fra.

Utætte vand- og varmerør betyder unødigt spild af vand og dyre regninger. En af de hyppigste årsager til vandskader er forstsprængninger, de giver ikke altid synlige skader og  er derfor ikke nemme at spotte hvis man bare hurtigt kigger sig omkring.

Brug lidt tid og få overblik over huset. Tjek måleren - hvis den løber til trods for at du endnu ikke har åbnet op for hanerne, så er der en lækage et sted. 

Er du i tvivl så LAD OS gennemgå vand- og varmesystemerne i dit sommerhus, så du ikke skal bekymre dig, men bare kan SLAPPE AF og nyde foråret