Welcome visitor you can log in or create an account

Høje elpriser har ændret os

Energikrisen har fået os til at ændre vaner for hvornår vi starter for opvaskemaskinen og vaskemaskinen. Faktisk er det 2 ud 3 der har ændret sig.

Det er som regel om natten at strømpriserne har været billigst og derfor venter mange til at starte deres maskiner til de sene nattetimer. En ny undersøgelse foretaget af YouGov for Videncentret Bolius viser at der er 65% der har ændret tidspunkt for hvor de normalt vasker tøj. Her under er der 30% som altid venter til elprisen er lavest, mens 27% venter en gang imellem.

Om vaskemaskinen bliver startet midt på dagen eller om natten gør ofte ikke nogen forskel for ens egen hverdag, så det er netop opgaver der nemt kan udskydes til de billige timer. Hvorimod madlvaningen som ofte foregår mellem 17-20 kræver lidt større planlægning at ændre på.

Har du også ændret dine vaner? Eller kan du ikke udskyde start på din maskine? Måske er det tid til at kigge på en ny. Vi hjælper gerne med installation af vaskemaskine og opvaskemaskine.

Selvom priserne igen begynder at falde skal vi stadig huske på alle de gode nye vaner vi nu har tillagt os. Både for vores egen skyld, men bestemt også for klimaets skyld.