Welcome visitor you can log in or create an account

RengøringsFRI weekend

RengøringsFRI weekend = Mere familieTID 👨‍👩‍👧‍👦 Bruger du også utrolig meget tid på rengøring i hjemmet? En tid du hellere ville bruge på familien eller dig selv. Så er et blødgøringsanlæg lige noget for dig.

Vi er heldige at bo i et land som Danmark, hvor vi kan drikke vandet direkte fra hanen. Det er der mange andre lande der ikke kan prale af. Uheldigvis indeholder vores drikkevand en del kalk. Kalken sætter sig i vores rør og især på studsen af vores vandhaner. Det ser grimt ud. Hvis man ikke får skrabet og tørret fliserne ordentlig af efter man har været i bad, vil du også her hurtig opleve at det giver grimme rander. Der kommer kalkrester alle steder du bruger vand.

Et andet sted du sikkert også tit oplever kalk, er i elkedlen og kaffemaskinen. Det er to el-apparater mange bruger i hjemmet og som mange også bruger en del tid på at afkalke, for det er virkelig ikke lækkert at få kalkskaller ned i sin morgen te. Kaffen smager også tit meget bedre hvis den ikke indeholder så meget kalk.

Der bliver brugt meget tid på rengøring og når man vil kalken til livs skal man i gang med den helt store effektive rengøring som dermed også indebærer man bruger skrappe rengøringsmidler. Ellers kan det være rigtig svært at få kalken væk. Disse rengøringsmidler bliver efterfølgende skyllet ud i vasken og ud i kloakken. Det er ikke noget der ligefrem gavner vores miljø.

 

Kom kalken til livs med et blødgøringsanlæg 

Et blødgøringsanlæg er en form for vandfilter, der går ind og fjerner kalken i vandet. Vandet fra vandværket løber gennem anlægget, som sørger for at holde kalk og andre mineraler tilbage, for derefter at sende blødt vand ud gennem vandhanerne i hjemmet. Man kan indstille hårdhedsgraden, så der stadig er en lille del af mineraler tilbage i vandet.

Dette silkebløde vand der løber ud af hanerne, gør at du forlænger levetiden på din vaskemaskine, opvaskemaskine, elkedel og kaffemaskine. Mange oplever også at når man bader i blødt vand, vil ens hud og hår ikke udtørrer på samme måde som før.

Listen er lang over de positive effekter der er ved et blødgøringsanlæg og især i områder med hårdt vand, vil effekten være ekstra stor. Interesseret?! Selvfølgelig er du det, så gå ind og se vores gode tilbud på installation af et blødgøringsanlæg.