Welcome visitor you can log in or create an account

⛄️⛄️ Klar til vinter ⛄️⛄️

Vi nyder det sidste af sensommeren, men har du gjort dig klar til vinter?  ⛄️   

Det er meget nemt at glemme alt om vinterkulden, når solen skinner og temperaturen viser +20 grader udenfor. Det er dog et rigtig godt tidspunkt at forberede sig til vinterens komme og få tjekket at gasfyret og varmepumpen fungerer optimalt. Dette er rareste at få gjort henover sommeren, hvor det ikke er nødvendig med opvarmning af huset samtidig

Det kan også være tid til at overveje om det gamle gasfyr skal skiftes ud eller om det stadig kører optimalt . Et gasfyr der kører optimalt og effektivt gavner både trivsel i hjemmet og bestemt også økonomien. Fungerer gasfyret ikke optimalt, bruges der lang tid på at få hjemmet opvarmet - Dette vil hurtigt kunne mærkes på temperaturen og varmeregningen. Det bliver hurtig DYRT!

 

Service på dit Gasfyr

Det er vigtigt at få foretaget et eftersyn på sit gasfyr for at det sikkerhedsmæssigt og økonomisk kører optimalt. Hos Skov VVS Svendborg anbefaler at få udført eftersynet mindst hvert. 2 år og ved opstående problemer. Vi er specialiseret i at servicere alle typer gasfyr, både Bosch, Weishaupt og mange andre.

Du tegner ingen bindende serviceaftale her ved Skov VVS. Vi kontakter dig i stedet når det er ved at være tid og så aftaler vi en tid sammen. Hvad dette service består af kan du læse mere om under Service af gasfyr.

Du finder Skov VVS i Svendborg, men vi kører gerne ud på hele Sydfyn - Du kan altid være sikker på at få den bedste service af dit gasfyr hos os. 

 

Husk også varmepumpen

Har du en varmepumpe, skal det også have et eftersyn - Dette er dog lovpligtigt og skal foretages hvert år. Udover at det er lovpligtig vinder du rigtig meget på at få foretaget dette service, du sikrer din varmepumpe et længere liv og at det kører optimalt. En varmepumpe der kører optimalt bruger kun lige den mængde strøm det skal og det vil kunne mærkes på regningen. Du minimere risikoen for at det pludselig laver fejl henover de koldeste måneder. Det vil aldrig være sjovt at stå en kold aften og ikke kunne få varme i sit hus.

 

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Uanset om du har varmepumpe eller gasfyr, kan vi hjælpe med en grundig gennemgang af dit varmesystem, så det fungere optimalt. Vi hjælper også gerne med rådgivning og opsætning af nye varmeinstallationer. Det er vigtigt at installation og vedligeholdelse af anlægget er korrekt udført og i overensstemmelse med reglerne.

Kontakt os endelig hvis du har spørsmål!

 

Nu må du nyde det sidste af den dejlige Danske Sommer